Slideshow Image 1
Slideshow Image 1
Slideshow Image 1
Slideshow Image 1
Slideshow Image 1

Μπριόζ

Καλτσόνε μπριόζ

320γρ. - 30 τμχ/κιβώτιο

Συστατικά:
Ζύμη: (Αλέυρι σίτου, φυτική μαργαρίνη, μαγ«ιά, αυγό, ζάχαρι, νερό, αλάτι.)
Γέμιση: (γκούντα, μπέικον, πεπερόνι, ζαμπόν, πιπερία, κόκκινη σάλτσα)

Οδηγιες ψησίματος:
Βγάζουμε τα μπριόζ από τη κατάψυξη.
Τοποθετούμε σένα ταψάκι βουτυρομένο όπου και παραμένουν σε στόφα για 30 λεπτά.
Αλείφουμε με αυγό.
Προθερμένουμε το φουρνο στους 170 βαθμούς.
Ψήνουμε στους 170 για 25-30 λεπτά.

Μπιφτεκόπιτα

260γρ. - 30 τμχ/κιβώτιο

Συστατικά:
Ζύμη: (Αλέυρι σίτου, φυτική μαργαρίνη, μαγ«ιά, αυγό, ζάχαρι, νερό, αλάτι.)
Γέμιση: (ένταμ, μπιφτέκι 80 γρ. κόκκινη σάλτσα.)

Οδηγιες ψησίματος:
Βγάζουμε τα μπριόζ από τη κατάψυξη.
Τοποθετούμε σένα ταψάκι βουτυρομένο όπου και παραμένουν σε στόφα για 30 λεπτά.
Αλείφουμε με αυγό.
Προθερμένουμε το φουρνο στους 170 βαθμούς.
Ψήνουμε στους 170 για 25-30 λεπτά.

Μπέικον - μοτσαρέλα - ντομάτα

240γρ. - 30 τμχ/κιβώτιο

Συστατικά:
Ζύμη: (Αλέυρι σίτου, φυτική μαργαρίνη, μαγ«ιά, αυγό, ζάχαρι, νερό, αλάτι.)
Γέμιση: (μοτσαρέλα, μπέικον, φρέσκια νταμάτα)

Οδηγιες ψησίματος:
Βγάζουμε τα μπριόζ από τη κατάψυξη.
Τοποθετούμε σένα ταψάκι βουτυρομένο όπου και παραμένουν σε στόφα για 30 λεπτά.
Αλείφουμε με αυγό.
Προθερμένουμε το φουρνο στους 170 βαθμούς.
Ψήνουμε στους 170 για 25-30 λεπτά.


Κάντε click για να κατεβάσετε τον κατλογο μας