Slideshow Image 1
Slideshow Image 1
Slideshow Image 1
Slideshow Image 1
Slideshow Image 1
Αγαπητοι συνεργάτες

Εκτιμώντας την πολύχρονη εμπιστοσύνη σας στα προιόντα υψηλής ποιότητος που εδώ και 22 χρόνια παράγουμε και με γνώμονα την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση τους καθώς τα περισσότερα είναι βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές κατασκευασμένα στο χέρι με αγνά και φρέσκα υλικά,μας καθηστούν υπεύθυνους να μεταδώσουμε τις αξίες το μεράκι και την αγάπη μας για τη δουλεία μας απέναντι στους πελάτες μας.

Γιαuτό και η επιχείριση ΠΟΛΥΦΥΛΛΟ προσφέρει υψηλή και προσυτή ποιότητα βελιώνοντας τα προιόντα και τις παραγωγικές της διαδικασίες κάθε μέρα.

Συνδιάζοντας τη παράδοση με τη σύνχρονη εποχή η επιχειρισή μας βασίζεται στα πρότυπα ασφάλειας και διαχείρησης τροφοίμων ISO 22000:2005 ώστε να κερδίσουμε ένα βήμα ακόμη στην εμπιστοσύνη σας.

Στη προσπαθειά μας να ικανοποιήσουμε όλες τις ανάγκες των φίλων και συνεργατών μας έχουμε πετύχει μια διευριμένη γκάμα από προιόντα,σφολιάτας κρουασάν παραδοσιακές πίτες και χειροποιήτα προιόντα ώστε να καλύπτουν τις γεύσεις και απαιτήσεις όλων.

Σκοπός μας δεν είναι άλλος από το να χτίσουμε με τους πελάτες μας μια σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας που θα μας αποφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!!

Καλές δουλειές!!!
Με εκτίμηση η οικογένεια Πατούρα.