Slideshow Image 1
Slideshow Image 1
Slideshow Image 1
Slideshow Image 1
Slideshow Image 1

Κρουασάν

Κρουασάν ζαμπόν τυρί

250γρ. - 40 τμχ/κιβώτιο

Συστατικά:
Ζύμη: (Αλέυρι σίτου, φυτική μαργαρίνη, γάλα, νερό, μαγία, ζάχαρι, αλάτι.)
Γέμιση: (ένταμ, ζαμπόν.)

Οδηγιες ψησίματος:
Βγάζουμε τα κρουασάν από τη κατάψυξη.
Τοποθετούμε σένα ταψάκι βουτυρομένο όπου και παραμένουν σε στόφα στους 60 βαθμους για 30 λεπτά.
Αλείφουμε με αυγό.
Προθερμένουμε το φουρνο στους 160 βαθμούς.
Ψήνουμε τους 160 για 25-30 λεπτά.

Κρουασάν πραλίνα

280γρ. - 40 τμχ/κιβώτιο

Συστατικά:
Ζύμη: (Αλέυρι σίτου, φυτική μαργαρίνη, γάλα, νερό, μαγία, ζάχαρι, αλάτι.)
Γέμιση: (πραλίνα φουντουκιού.)

Οδηγιες ψησίματος:
Βγάζουμε τα κρουασάν από τη κατάψυξη.
Τοποθετούμε σένα ταψάκι βουτυρομένο όπου και παραμένουν σε στόφα στους 60 βαθμους για 30 λεπτά.
Αλείφουμε με αυγό.
Προθερμένουμε το φουρνο στους 160 βαθμούς.
Ψήνουμε τους 160 για 25-30 λεπτά.

Κρουασάν διπλό λουκάνικο

320γρ. - 40 τμχ/κιβώτιο

Συστατικά:
Ζύμη: (Αλέυρι σίτου, φυτική μαργαρίνη, γάλα, νερό, μαγία, ζάχαρι, αλάτι.)
Γέμιση: (λουκάνικο francka ,ένταμ, αυγό.)

Οδηγιες ψησίματος:
Βγάζουμε τα κρουασάν από τη κατάψυξη.
Τοποθετούμε σένα ταψάκι βουτυρομένο όπου και παραμένουν σε στόφα στους 60 βαθμους για 30 λεπτά.
Αλείφουμε με αυγό.
Προθερμένουμε το φουρνο στους 160 βαθμούς.
Ψήνουμε τους 160 για 25-30 λεπτά.


Κάντε click για να κατεβάσετε τον κατλογο μας