Slideshow Image 1
Slideshow Image 1
Slideshow Image 1
Slideshow Image 1
Slideshow Image 1

Μπουκίτσες

Μίνι κρουασάν τυροπιτάκι

Κιλά ανά κιβώτιο: 10

Συστατικά:
Ζύμη: (Αλέυρι σίτου, φυτική μαργαρίνη, γάλα, μαγιά, νερό, αλάτι.)
Γέμιση: (Σιμιγδαλόκρεμα, φέτα, μυζήθρα, αυγό, αλάτι, λάδι, πιπέρι.)

Οδηγιες ψησίματος:
Βγάζουμε τις μπουκίτσες από τη κατάψυξη.
Τοποθετούμε σε ένα ταψάκι βουτυρομένο όπου και παραμένουν σε στόφα στους 50 βαθμούς για 25 λεπτά.
Αλείφουμε με αυγό.
Προθερμένουμε το φουρνο στους 160 βαθμούς.
Ψήνουμε τους 160 για 25-30 λεπτά.

Μίνι κρουασάν πραλίνα

Κιλά ανά κιβώτιο: 10

Συστατικά:
Ζύμη: (Αλέυρι σίτου, φυτική μαργαρίνη, γάλα, μαγιά, νερό, αλάτι.)
Γέμιση: (Πραλίνα φουντουκιού.)

Οδηγιες ψησίματος:
Βγάζουμε τις μπουκίτσες από τη κατάψυξη.
Τοποθετούμε σε ένα ταψάκι βουτυρομένο όπου και παραμένουν σε στόφα στους 50 βαθμούς για 25 λεπτά.
Αλείφουμε με αυγό.
Προθερμένουμε το φουρνο στους 160 βαθμούς.
Ψήνουμε τους 160 για 25-30 λεπτά.

Μίνι κρουασάν σοκολάτα

Κιλά ανά κιβώτιο: 10

Συστατικά:
Ζύμη: (Αλέυρι σίτου, φυτική μαργαρίνη, γάλα, μαγιά, νερό, αλάτι.)
Γέμιση: (Γνήσια σοκολάτα.)

Οδηγιες ψησίματος:
Βγάζουμε τις μπουκίτσες από τη κατάψυξη.
Τοποθετούμε σε ένα ταψάκι βουτυρομένο όπου και παραμένουν σε στόφα στους 50 βαθμούς για 25 λεπτά.
Αλείφουμε με αυγό.
Προθερμένουμε το φουρνο στους 160 βαθμούς.
Ψήνουμε τους 160 για 25-30 λεπτά.

Μίνι τυροπιτάκι κουρού

Κιλά ανά κιβώτιο: 10

Συστατικά:
Ζύμη: (Αλέυρι σίτου, φυτική μαργαρίνη, γάλα, μαγιά, νερό, αλάτι.)
Γέμιση: (Σιμιγδαλόκρεμα, φέτα, μυζήθρα, αυγό, αλάτι, λάδι, πιπέρι.)

Οδηγιες ψησίματος:
Βγάζουμε τις μπουκίτσες από τη κατάψυξη.
Τοποθετούμε σε ένα ταψάκι βουτυρομένο όπου και παραμένουν σε στόφα στους 50 βαθμούς για 25 λεπτά.
Αλείφουμε με αυγό.
Προθερμένουμε το φουρνο στους 160 βαθμούς.
Ψήνουμε τους 160 για 25-30 λεπτά.

Μίνι λουκανικοπιτάκι κρουασάν

Κιλά ανά κιβώτιο: 10

Συστατικά:
Ζύμη: (Αλέυρι σίτου, φυτική μαργαρίνη, γάλα, μαγιά, νερό, αλάτι.)
Γέμιση: (Λουκάνικο francka.)

Οδηγιες ψησίματος:
Βγάζουμε τις μπουκίτσες από τη κατάψυξη.
Τοποθετούμε σε ένα ταψάκι βουτυρομένο όπου και παραμένουν σε στόφα στους 50 βαθμούς για 25 λεπτά.
Αλείφουμε με αυγό.
Προθερμένουμε το φουρνο στους 160 βαθμούς.
Ψήνουμε τους 160 για 25-30 λεπτά.

Μίνι κασεροπιτάκι κρουασάν

Κιλά ανά κιβώτιο: 10

Συστατικά:
Ζύμη: (Αλέυρι σίτου, φυτική μαργαρίνη, γάλα, μαγιά, νερό, αλάτι.)
Γέμιση: (Ένταμ, ημίσκληρο τυρί, αυγό, γάλα.)

Οδηγιες ψησίματος:
Βγάζουμε τις μπουκίτσες από τη κατάψυξη.
Τοποθετούμε σε ένα ταψάκι βουτυρομένο όπου και παραμένουν σε στόφα στους 50 βαθμούς για 25 λεπτά.
Αλείφουμε με αυγό.
Προθερμένουμε το φουρνο στους 160 βαθμούς.
Ψήνουμε τους 160 για 25-30 λεπτά.


Κάντε click για να κατεβάσετε τον κατλογο μας