




Πιτούλες χειροποίητες
Πιτούλα 3 τυρία
270γρ. - 30 τμχ/κιβώτιο
Συστατικά:
Ζύμη: (Αλέυρι σίτου, φυτική μαργαρίνη, νερό, αλάτι, λάδι.)
Γέμιση: (Σιμιγδαλόκρεμα, φέτα, μυζήθρα, αυγό, γκούντα, ένταμ, αλάτι, λάδι, πιπέρι.)
Οδηγιες ψησίματος:
Βγάζουμε τις πιτούλες από τη κατάψυξη.
Τοποθετούμε σένα ταψάκι βουτυρομένο όπου και παραμένουν σε θερμοκρασια δωματίου για 20 λεπτά.
Αλείφουμε με αυγό η λάδι
Προθερμένουμε το φουρνο στους 200 βαθμούς.
Ψήνουμε τους 200 για 45-50 λεπτά.
Πιτούλα λαχανικών
270γρ. - 30 τμχ/κιβώτιο
Συστατικά:
Ζύμη: (Αλέυρι σίτου, φυτική μαργαρίνη, νερό, αλάτι, λάδι.)
Γέμιση: (Φρέσκια ντομάτα, πιπερια πράσινη, πιπερια φλωρίνης, φρέσκο κρεμμύδι, πατάτα πουρές, ελιά, μαιντανός, φέτα.)
Οδηγιες ψησίματος:
Βγάζουμε τις πιτούλες από τη κατάψυξη.
Τοποθετούμε σένα ταψάκι βουτυρομένο όπου και παραμένουν σε θερμοκρασια δωματίου για 20 λεπτά.
Αλείφουμε με αυγό η λάδι
Προθερμένουμε το φουρνο στους 200 βαθμούς.
Ψήνουμε τους 200 για 45-50 λεπτά.
Πιτούλα πράσσο - κιμά
280γρ. - 30 τμχ/κιβώτιο
Συστατικά:
Ζύμη: (Αλέυρι σίτου, φυτική μαργαρίνη, νερό, αλάτι, λάδι.)
Γέμιση: (Κιμάς μοσχαρίσιος, κιμάς χοιρινός, πράσσο, καρότο, γκούντα, ρύζι, λάδι, πιπέρι.)
Οδηγιες ψησίματος:
Βγάζουμε τις πιτούλες από τη κατάψυξη.
Τοποθετούμε σένα ταψάκι βουτυρομένο όπου και παραμένουν σε θερμοκρασια δωματίου για 20 λεπτά.
Αλείφουμε με αυγό η λάδι
Προθερμένουμε το φουρνο στους 200 βαθμούς.
Ψήνουμε τους 200 για 45-50 λεπτά.
Πιτούλα σπανάκι
280γρ. - 30 τμχ/κιβώτιο
Συστατικά:
Ζύμη: (Αλέυρι σίτου, φυτική μαργαρίνη, νερό, αλάτι, λάδι.)
Γέμιση: (Φρέσκο σπανάκι, άνιθο, μαιντανός, φέτα, μυζήθρα, αυγό, αλάτι, λάδι, πιπέρι.)
Οδηγιες ψησίματος:
Βγάζουμε τις πιτούλες από τη κατάψυξη.
Τοποθετούμε σένα ταψάκι βουτυρομένο όπου και παραμένουν σε θερμοκρασια δωματίου για 20 λεπτά.
Αλείφουμε με αυγό η λάδι
Προθερμένουμε το φουρνο στους 200 βαθμούς.
Ψήνουμε τους 200 για 45-50 λεπτά.
Πιτούλα πατάτα
270γρ. - 30 τμχ/κιβώτιο
Συστατικά:
Ζύμη: (Αλέυρι σίτου, φυτική μαργαρίνη, νερό, αλάτι, λάδι.)
Γέμιση: (Πατάτα πουρές, ελιά, κρεμμύδι, κρεμμυδάκι φρέσκο, μαιντανός, νταμάτα, αλάτι, λάδι.)
Οδηγιες ψησίματος:
Βγάζουμε τις πιτούλες από τη κατάψυξη.
Τοποθετούμε σένα ταψάκι βουτυρομένο όπου και παραμένουν σε θερμοκρασια δωματίου για 20 λεπτά.
Αλείφουμε με αυγό η λάδι
Προθερμένουμε το φουρνο στους 200 βαθμούς.
Ψήνουμε τους 200 για 45-50 λεπτά.
Πιτούλα κολοκύθι
280γρ. - 30 τμχ/κιβώτιο
Συστατικά:
Ζύμη: (Αλέυρι σίτου, φυτική μαργαρίνη, νερό, αλάτι, λάδι.)
Γέμιση: (Κολοκύθι φρέσκο, άνιθο, μαιντανός, δυόσμος, κρεμμύδι, μυζήθρα, φέτα, αυγό, αλάτι, λάδι, πιπέρι.)
Οδηγιες ψησίματος:
Βγάζουμε τις πιτούλες από τη κατάψυξη.
Τοποθετούμε σένα ταψάκι βουτυρομένο όπου και παραμένουν σε θερμοκρασια δωματίου για 20 λεπτά.
Αλείφουμε με αυγό η λάδι
Προθερμένουμε το φουρνο στους 200 βαθμούς.
Ψήνουμε τους 200 για 45-50 λεπτά.