Slideshow Image 1
Slideshow Image 1
Slideshow Image 1
Slideshow Image 1
Slideshow Image 1

Σφολιάτες

Τυρόπιτα σφολίατα (γίγας)

240γρ. - 40 τμχ/κιβώτιο

Συστατικά:
Ζύμη: (Αλέυρι σίτου, φυτική μαργαρίνη, νερό, αλάτι.)
Γέμιση: (Σιμιγδαλόκρεμα, φέτα, μυζήθρα, αυγό, αλάτι, λάδι, πιπέρι.)

Οδηγιες ψησίματος:
Βγάζουμε τις τυρόπιτες από τη κατάψυξη.
Τοποθετούμε σένα ταψάκι βουτυρομένο όπου και παραμένουν σε θερμοκρασια δωματίου για 20 λεπτά.
Αλείφουμε με αυγό.
Προθερμένουμε το φουρνο στους 200 βαθμούς.
Ψήνουμε τους 200 για 25-30 λεπτά.

Ζαμπονοτυρόπιτα σφολίατα (γίγας)

340γρ. - 40 τμχ/κιβώτιο

Συστατικά:
Ζύμη: (Αλέυρι σίτου, φυτική μαργαρίνη, νερό, αλάτι.)
Γέμιση: (ημίσκληρο τυρί, ένταμ, ζαμπόν, αυγό, γάλα.)

Οδηγιες ψησίματος:
Βγάζουμε τις ζαμπονοτυρόπιτες από τη κατάψυξη.
Τοποθετούμε σένα ταψάκι βουτυρομένο όπου και παραμένουν σε θερμοκρασια δωματίου για 20 λεπτά.
Αλείφουμε με αυγό.
Προθερμένουμε το φουρνο στους 200 βαθμούς.
Ψήνουμε τους 200 για 25-30 λεπτά.

Κασερόπιτα

240γρ. - 50 τμχ/κιβώτιο

Συστατικά:
Ζύμη: (Αλέυρι σίτου, φυτική μαργαρίνη, νερό, αλάτι.)
Γέμιση: (ημίσκληρο τυρί, ένταμ, αυγό, γάλα.)

Οδηγιες ψησίματος:
Βγάζουμε τις Κασερόπιτες από τη κατάψυξη.
Τοποθετούμε σένα ταψάκι βουτυρομένο όπου και παραμένουν σε θερμοκρασια δωματίου για 20 λεπτά.
Αλείφουμε με αυγό.
Προθερμένουμε το φουρνο στους 200 βαθμούς.
Ψήνουμε τους 200 για 25-30 λεπτά.

Λουκανικόπιτα

240γρ. - 40 τμχ/κιβώτιο

Συστατικά:
Ζύμη: (Αλέυρι σίτου, φυτική μαργαρίνη, νερό, αλάτι.)
Γέμιση: (λουκάνικο francka. γκούντα)

Οδηγιες ψησίματος:
Βγάζουμε τις Λουκανικόπιτες από τη κατάψυξη.
Τοποθετούμε σένα ταψάκι βουτυρομένο όπου και παραμένουν σε θερμοκρασια δωματίου για 20 λεπτά.
Αλείφουμε με αυγό.
Προθερμένουμε το φουρνο στους 200 βαθμούς.
Ψήνουμε τους 200 για 25-30 λεπτά.


Κάντε click για να κατεβάσετε τον κατλογο μας