Slideshow Image 1
Slideshow Image 1
Slideshow Image 1
Slideshow Image 1
Slideshow Image 1

Χωριάτικες πίτες

Σπανακόπιτα

6 τεμάχια. - 60 τμχ/κιβώτιο

Συστατικά:
Ζύμη: (Αλέυρι σίτου, φυτική μαργαρίνη,νερό, αλάτι, λάδι.)
Γέμιση: (Σπανάκι φρέσκο, άνιθο, μαιντανό, κρεμμύδι, φέτα, μυζήθρα, αυγό, αλάτι, λάδι, πιπέρι)

Οδηγιες ψησίματος:
Βγάζουμε τις πιτες από τη κατάψυξη.
Τοποθετούμε σένα ταψάκι βουτυρομένο όπου και παραμένουν σε θερμοκρασια δωματίου για 20 λεπτά.
Αλείφουμε με αυγό η λάδι
Προθερμένουμε το φουρνο στους 200 βαθμούς.
Ψήνουμε τους 200 για 50-60 λεπτά.

Κολοκυθόπιτα

6 τεμάχια. - 60 τμχ/κιβώτιο

Συστατικά:
Ζύμη: (Αλέυρι σίτου, φυτική μαργαρίνη,νερό, αλάτι, λάδι.)
Γέμιση: (Κολοκύθι φρέσκο, άνιθο, μαιντανό, δυόσμος, κρεμμύδι, φέτα, μυζήθρα, αυγό, αλάτι, λάδι, πιπέρι.)

Οδηγιες ψησίματος:
Βγάζουμε τις πιτες από τη κατάψυξη.
Τοποθετούμε σένα ταψάκι βουτυρομένο όπου και παραμένουν σε θερμοκρασια δωματίου για 20 λεπτά.
Αλείφουμε με αυγό η λάδι
Προθερμένουμε το φουρνο στους 200 βαθμούς.
Ψήνουμε τους 200 για 50-60 λεπτά.

Τυρόπιτα

6 τεμάχια. - 60 τμχ/κιβώτιο

Συστατικά:
Ζύμη: (Αλέυρι σίτου, φυτική μαργαρίνη,νερό, αλάτι, λάδι.)
Γέμιση: (Σιμιγδαλόκρεμα, φέτα, μυζήθρα, γάλα, αυγό, αλάτι, λάδι, πιπέρι.)

Οδηγιες ψησίματος:
Βγάζουμε τις πιτες από τη κατάψυξη.
Τοποθετούμε σένα ταψάκι βουτυρομένο όπου και παραμένουν σε θερμοκρασια δωματίου για 20 λεπτά.
Αλείφουμε με αυγό η λάδι
Προθερμένουμε το φουρνο στους 200 βαθμούς.
Ψήνουμε τους 200 για 50-60 λεπτά.

Ζαμπονοτυρόπιτα

6 τεμάχια. - 60 τμχ/κιβώτιο

Συστατικά:
Ζύμη: (Αλέυρι σίτου, φυτική μαργαρίνη,νερό, αλάτι, λάδι.)
Γέμιση: (Σιμιγδαλόκρεμα, φέτα, μυζήθρα, γκούντα, ζαμπόν ψιλοκομένο, γάλα, αυγό, αλάτι, λάδι, πιπέρι.)

Οδηγιες ψησίματος:
Βγάζουμε τις πιτες από τη κατάψυξη.
Τοποθετούμε σένα ταψάκι βουτυρομένο όπου και παραμένουν σε θερμοκρασια δωματίου για 20 λεπτά.
Αλείφουμε με αυγό η λάδι
Προθερμένουμε το φουρνο στους 200 βαθμούς.
Ψήνουμε τους 200 για 50-60 λεπτά.

Κασερόπιτα

6 τεμάχια. - 60 τμχ/κιβώτιο

Συστατικά:
Ζύμη: (Αλέυρι σίτου, φυτική μαργαρίνη,νερό, αλάτι, λάδι.)
Γέμιση: (Ημίσκληρο τυρί, ένταμ, αυγό, γάλα)

Οδηγιες ψησίματος:
Βγάζουμε τις πιτες από τη κατάψυξη.
Τοποθετούμε σένα ταψάκι βουτυρομένο όπου και παραμένουν σε θερμοκρασια δωματίου για 20 λεπτά.
Αλείφουμε με αυγό η λάδι
Προθερμένουμε το φουρνο στους 200 βαθμούς.
Ψήνουμε τους 200 για 50-60 λεπτά.

Μπουγάτσα

6 τεμάχια. - 60 τμχ/κιβώτιο

Συστατικά:
Ζύμη: (Αλέυρι σίτου, φυτική μαργαρίνη,νερό, αλάτι, λάδι.)
Γέμιση: (Σιμιγδάλι, γάλα, ζάχαρι, νισεστέ, ξύσμα λεμονιού)

Οδηγιες ψησίματος:
Βγάζουμε τις πιτες από τη κατάψυξη.
Τοποθετούμε σένα ταψάκι βουτυρομένο όπου και παραμένουν σε θερμοκρασια δωματίου για 20 λεπτά.
Αλείφουμε με αυγό η λάδι
Προθερμένουμε το φουρνο στους 200 βαθμούς.
Ψήνουμε τους 200 για 50-60 λεπτά.

Πρασσόπιτα

6 τεμάχια. - 60 τμχ/κιβώτιο

Συστατικά:
Ζύμη: (Αλέυρι σίτου, φυτική μαργαρίνη,νερό, αλάτι, λάδι.)
Γέμιση: (Πράσσο φρέσκο, άνιθο, μαιντανός, κρεμμύδι, φέτα, μυζήθρα, αυγό, αλάτι, λάδι, πιπέρι.)

Οδηγιες ψησίματος:
Βγάζουμε τις πιτες από τη κατάψυξη.
Τοποθετούμε σένα ταψάκι βουτυρομένο όπου και παραμένουν σε θερμοκρασια δωματίου για 20 λεπτά.
Αλείφουμε με αυγό η λάδι
Προθερμένουμε το φουρνο στους 200 βαθμούς.
Ψήνουμε τους 200 για 50-60 λεπτά.

Μακαρονόπιτα

6 τεμάχια. - 60 τμχ/κιβώτιο

Συστατικά:
Ζύμη: (Αλέυρι σίτου, φυτική μαργαρίνη,νερό, αλάτι, λάδι.)
Γέμιση: (Γκούντα, ένταμ, σιμιγδαλόκρεμα, αυγό, γάλα, μακαρόνι πέννες, λάδι, πιπέρι.)

Οδηγιες ψησίματος:
Βγάζουμε τις πιτες από τη κατάψυξη.
Τοποθετούμε σένα ταψάκι βουτυρομένο όπου και παραμένουν σε θερμοκρασια δωματίου για 20 λεπτά.
Αλείφουμε με αυγό η λάδι
Προθερμένουμε το φουρνο στους 200 βαθμούς.
Ψήνουμε τους 200 για 50-60 λεπτά.

Σπανακόπιτα χειροποίητη παραδοσιακή

7 τμχ/κιβώτιο

Συστατικά:
Ζύμη: (Αλέυρι σίτου, φυτική μαργαρίνη,νερό, αλάτι, λάδι.)
Γέμιση: (Σπανάκι φρέσκο, άνιθο, μαιντανός, κρεμμύδι, φρέσκο κρεμμύδι, φέτα, μυζήθρα, αυγό, αλάτι, ελαιόλαδο, πιπέρι.)

Οδηγιες ψησίματος:
Βγάζουμε τις πιτες από τη κατάψυξη.
Τοποθετούμε σένα ταψάκι βουτυρομένο όπου και παραμένουν σε θερμοκρασια δωματίου για 20 λεπτά.
Αλείφουμε με αυγό η λάδι
Προθερμένουμε το φουρνο στους 200 βαθμούς.
Ψήνουμε τους 200 για 50-60 λεπτά.


Κάντε click για να κατεβάσετε τον κατλογο μας